ARCUS

book a table/rezervo tavolinë

Opening Hours 8:00 - 24:00, every day on week. Hapur nga 08:00 - 24:00, çdo ditë të javës

ARCUS RESTAURANT

Whether you are looking for a relaxing evening in comfortable surroundings or a fast, reliable takeaway service, you are guaranteed the finest cuisine.

RESTAURANTI ARCUS

Nëse jeni duke kërkuar për një mbrëmje relaksuese në një mjedis të rehatshëm ose për shërbim të besueshëm dhe të shpejtë, ju garantojmë kuzhinën më të mirë.

WHO ARE WE?

One of the few wonders of Europe. Excelent view of the city and the countryside. A place where one can feel joy and spiritual serenity with the inner beauty and the castle lights. During daytime, nighttime, summer or during holidays, you will want to absorb all the shining and dimensions of the place where you came. You will satisfy your hunger anytime with the special dishes of the modern and finest cuisine, satisfy your thirst with all kinds of refereshing drinks served with delicasy. From the view like being in a fairytale, with the improvised river, dancing waters and the rainbow coming out from the rocks of the waterfall , with the smell of the flowers and the garden around you, you will have a feeling of being in the garden of Eden while you are sailing in the sea of lavender. Children can have their dream come true at the childrens playground, kid's corner gives them inspiration for school with the different materials and photo books, also have their relaxing time at the childrens mini-cinema.

RRETH NESH

Një ndër mrekullitë e pakta të Evropës. Pamje të shkëlqyer të qytetit me rrethinë. Aty ku njeriu ndjenë kënaqësi, qetësi nga ndriçimi dhe zbukurimet e brendshme. Ditën, natën, verës, apo gjatë festave, ju do të përpiqeni të absorboni shkëlqimin dhe dimensionet e vendit ku keni ardhur. Do ta largoni urinë në çdo kohë, me ngrënien e specialiteteve të shkëlqyer, të përgatitur në kuzhinën moderne dhe kuzhinierë të specializuar si dhe të shuani etjen me të gjitha llojet e pijeve freskuese duke u shërbyer në mënyrë perfekte. Ndjesia se ndodheni në kopshtin e Edenit vjen nga pamja përrallore e jashtme e lumit të improvizuar me zhuburitjen e ujit të ylbert të ujëvares nëpër gurët e shkëmbinjëve, me aromën e luleve dhe gjelbërimit përreth do të ju duket se po notoni në detin e livandos. Fëmijët mund t’i realizojnë ëndrrat e tyre përmes lodrave të shumëta, materialit dhe imazheve për frymëzim shkollorë dhe e veçanta e të gjitha këtyre është “mini kinoja” me filma për fëmijë.


RESTAURANT IS OPENED FROM 08:00 IN MONDAY MORNING TILL 24:00 EVERY DAY ON WEEK. CUISINE WILL BE CLOSED ON 23:00
GO TO GALLERY


RESTORANTI ËSHTË I HAPUR NGA ORA 08:00 DERI MË 24:00 CDO DITË TË JAVËS. KUZHINA MBYLLET NË ORA 23:00
HAP ALBUMIN

meet the team / njihuni me ekipin tonë

Teamwork makes the dreamwork

Michel Red
Michel Red
Service Staff
Our friendly staff is happy to serve you one of the carefully prepared meals from our kitchen. Our friendly and guest-oriented service staff will make sure your every need is being taken care of.
Michel Blue
Michel Blue
Master Chief
We want to serve good food for our loyal customers, they deserve that, and our Master Chief's are the one's that can serve you the finest dishes.