ARCUS

book a table/rezervo tavolinë

Opening Hours 8:00 - 24:00, every day on week. Hapur nga 08:00 - 24:00, çdo ditë të javës

Welcome


Whether you are looking for a relaxing evening in comfortable surroundings or a fast, reliable takeaway service, you are guaranteed the finest cuisine. If you want to find out more about our restaurant or you would like to know how to find us, please click on the restaurant name below…
ARCUS

MIRËSEVINI


Nëse jeni duke kërkuar për një mbrëmje relaksuese në një mjedis të rehatshëm ose për shërbim të besueshëm dhe të shpejtë, ju garantojmë kuzhinën më të mirë. Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth restorantin tonë apo se si të na gjeni, ju lutemi klikoni mbi emrin e restorantit më poshtë...
ARCUS
  • RESTAURANT IS OPENED FROM 08:00 IN MONDAY MORNING TILL 24:00 EVERY DAY ON WEEK. CUISINE WILL BE CLOSED ON 23:00
  • RESTORANTI ËSHTË I HAPUR NGA ORA 08:00 DERI MË 24:00 CDO DITË TË JAVËS. KUZHINA MBYLLET NË ORA 23:00

RESERVATION NUMBERS: TEL. +389 31 444091 / MOB. 071 208 191

NUMRAT E REZERVIMEVE: TEL. +389 31 444091 / MOB. 071 208 191

Menu
Menu
Menu